PAKEJ ANNUAL DINNER TERMURAH DI SELANGOR!

PAKEJ ANNUAL DINNER TERMURAH DI SELANGOR!

Hujung tahun hampir tiba! Pasti ramai yang sedang mencari pakej Annual Dinner kan? MZ Catering menyediakan pakej Annual Dinner terlajak murah!

KHAS buat badan Kerajaan, Swasta, NGO, Institusi dan lain-lain yang ingin membuat majlis Annual Dinner! Kami di MZ Catering ada menyediakan pakej Annual Dinner all in 1. Anda takperlu nak pening kepala macam mana nak uruskan majlis, kami akan bantu anda daripada A to Z!

Berkaitan dengan makanan kami menyediakan 2 pilihan masakan, masakan melayu dan masakan western. Tapi nak bagitahu, kedua dua menu boleh di ubah tau mengikut citarasa yang anda nak. Takde benda yang fixed, hehehe

Dari segi setup makanan pula, anda boleh samaada nak setup buffet ke, siap hidang ke, dome ke tiada masalah. Kami boleh uruskan untuk anda, semua benda bolehlah orang kata. Sebabtu saya kata kami akan uruskan daripada A to Z, haaa.

Untuk kualiti makanan anda tak perlu risau, kami yakin kualiti makanan kami setaraf dengan hotel 5 bintang! Disebabkan itu, kami mampu bertahan dalam industri penyediaan/pengendalian makanan ni lebih daripada 10 tahun. Lama kan? Berpuluh-puluh majlis telah kami berjaya langsungkan, daripada majlis perkahwinan, catering ofis, sampailah ke open house di rumah pelanggan.

Settle dah bab makanan, tapi… Mana nak cari dewan yang sesuai untuk buat majlis Annual Dinner ni? Ada ke tempat yang menarik nak buat majlis ni? Ada ke dewan yang besar mampu memuatkan kapasiti tetamu yang ramai?

Haa, takpayah pening kepala. Bila anda amik pakej dengan kami, kami akan menyediakan dewan yang menarik untuk anda. Iaitu dewan MZ Garden Hall yang bertempat di Bangi dan dewan MZ Rooftop Garden yang terletak di Cheras KL. Menarik kan? Mana nak dapat dekat tempat lain yang sediakan dewan sekali. Jom saya cerita satu per satu berkaitan dengan dewan ini.

MZ Garden Hall merupakan dewan marqueetent kedua terbesar di Putrajaya selepas dewan PICC. Dewan ini bertemakan ala garden yang sesuai untuk pelbagai jenis majlis. Yang paling menariknya, dewan ini juga mampu memuatkan kapasiti tetamu seramai 700 orang dalam 1 masa tau! Menarik kan?

Bukan itu sahaja, pelbagai kemudahan yang lain disediakan didalam dewan ini. Antaranya ruangan pentas yang besar, jadi memang tiada masalah kalau nak buat persembahan ke apa atas pentas ini. Selain pentas yang besar, di setikar dewan juga terdapat surau, tandas untuk keselesaan tetamu yang hadir.

Untuk MZ Rooftop Garden pula, ini merupakan dewan baharu dibawah kami yang terletak di Cheras KL. Dewan ini diberikan nama Rooftop Garden kerana dewan ini terletak di tingkat 5 diatas atap bangunan, dan dewan ini bertemakan ala garden.

Untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan dengan dewan ini boleh tekan disini. 

Menarik kan? Anda tunggu apa lagi, nak buat majlis Annual Dinner? Ingat MZ Catering, anda boleh hubungi kami terus di 014-3180070 (Syazwan) atau boleh pergi ke Facebook & Instagram kami

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *