BERITA BAIK UNTUK EVENT COORDINATOR DAN BRIDAL DI SELANGOR & KL!

BERITA BAIK UNTUK EVENT COORDINATOR DAN BRIDAL DI SELANGOR & KL!

Buat siapa yang masih belum tahu, MZ Rooftop Garden merupakan dewan kedua hasil kerjasama bersama MZ Catering selepas dewan pertamanya MZ Garden Hall. Disebabkan hal itu, kami ingin mencari Event Coordinator dan Bridal untuk berkolaborasi bersama sama dengan pihak kami.

Untuk pengetahuan anda semua, dewan MZ Rooftop Garden ini bertempat di Cheras KL dan ianya mampu memuatkan seramai 600 orang dalam 1 masa! Apa yang lagi menariknya, dewan bertemakan ala garden dan dewan ini dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang lain seperti :

  1. Ruangan luar dewan. Polaris A, B, dan C
  2. Ruangan parking 4 tingkat
  3. Bilik VIP
  4. Bilik seminar
  5. Tandas wanita dan lelaki
  6. Surau
  7. Dan lain lain

Untuk ruangan luar dewan, ianya bertemakan fairy tale dan didekorasikan dengan khemah lutsinar. So kalau ada majlis pada sebelah malam memang cantik kerana anda boleh lihat bintang-bintang yang ada di langit dengan kilauan lampu yang sangat meriah. Nanti saya sertakan gambar untuk tatapan semua, hehe.

Kalau nak tahu lebih lanjut berkaitan dengan dewan ini boleh terus tekan disini

Disebabkan itu, kami bercadang untuk bekerjasama dengan event coordinator dan bridal dalam memberi sewaan dewan. Sebab kami percaya dan tahu, tidak semua bridal dan event coordinator mempunyai dewan yang sendiri. Lagi2 untuk majlis yang besar, dah menjadi satu hal nak mencari dewan yang dapat menampung kapasiti tetamu yang ramai. Kann?

Kehendak pelanggan nak atau taknak kita kena penuhi, betul tak? Sebab dari situlah pendapatan kita sendiri datang, so apa salahnya kita bersama sama membantu antara satu sama yang lain dalam memenuhi kehendak para pelanggan yang kita cintai. Gittuww, hahahhaa.

Tapi perlu diingatkan bahawa segala penyewaan atau kadar penyewaan tertakluk kepada terma dan syarat yang dipersetujui bersama sebelum menanda tangani kontrak bagi mengelakkan apa-apa isu yang membangkit.

Sebarang pertanyaan lanjut berkaitan dengan dewan ini atau berkaitan dengan kolaborasi ini boleh terus hubungi kami di 014-3180070 (Syazwan) atau boleh pergi ke Facebook kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *