DEWAN CANTIK DI CHERAS KUALA LUMPUR!

DEWAN CANTIK DI CHERAS KUALA LUMPUR!

Susah nak cari dewan di Cheras Kuala Lumpur? Kebanyakkan dewan yang cantik & murah semuanya jauh-jauh daripada kawasan perumahan anda? Dah penat mencari tetapi tak jumpa yang bersesuaian dengan citarasa anda? Haa, kami adalah penyelesaian buat masalah anda!

Kami di MZ Catering telah membuka dewan baharu kami di Cheras Kuala Lumpur betul-betul berada disebelah Leisure Mall Cheras. Buat siapa yang masih belum tahu, dewan ini diberi nama MZ Rooftop Garden, kerana lokasi dewan ini terletak di tingkat 5 bangunan tempat letak kereta DBKL Taman Segar.

Dewan ini mempunyai 2 ruangan yang berbeza iaitu ruangan dalam dewan(Main Hall) dan juga ruangan luar dewan(Polaris A,B,C). Untuk ruangan dalam dewan, ianya didekorasikan dengan tema ala garden. Kerana tema ini sangat dekat dengan orang ramai & kena untuk membuat pelbagai jenis majlis.

Untuk ruangan luar dewan pula, ianya didekorasikan dengan tema fairy tale. Kami meletakkan khemas lutsinar dan menghiaskannya supaya nampak lebih cantik & meletops. Jadi kalau ada yang nak buat majlis pada sebelah malam tu, memang cun habislah orang kata sebab disinari dengan cahaya lampu serta bintang-bintang yang berada di langit.

 

Itu baru sikit tauu, nanti saya terangkan lebih lanjut berkaitan dengan ruangan luar dewan ni pada artikel akan datang.

Di dewan ini juga, terdapat kemudahan yang lain disediakan seperti :

  1. Bilik VVIP
  2. 4 tingkat ruangan parking kereta
  3. Bilik persalinan
  4. Surau yang bersih(lelaki & perempuan)
  5. Bilik pentri
  6. Tandas(lelaki & perempuan & oku)
  7. Bilik Seminar
  8. Dll

Untuk catering pula, anda takperlu susah-susah cari caterer lain untuk majlis yang anda langsungkan. Sebab kami juga ada menyediakan perkhidmatan catering dengan harga yang sangat murah! Apa yang lagi menariknya, kebanyakkan menu kami boleh buat daripada makanan style chinese sampailah ke makanan indian. Tapi perlu diingatkan ya, tukang masak kami orang melayu. Jadi kalau nak rasa 100% macam air tangan orang chinese or indian tu memang takdapatlah. Hehehe

Lepasni kalau nak buat majlis, tetapi tak jumpa dewan cantik di Cheras Kuala Lumpur atau kawasan setikarnya. Boleh terus LOCK DATE dengan MZ Rooftop Garden, pasti anda tidak akan menyesal!

Untuk pertanyaan lanjut berkaitan dengan MZ Rooftop Garden, boleh terus hubungi kami di 014-3180070(Syazwan)

5 thoughts on “DEWAN CANTIK DI CHERAS KUALA LUMPUR!

  1. Untuk Rooftop Garden dekat Leisure mall, lebih kurang berapa ye harga pakej untuk wedding reception (200-350 orang)
    Boleh tolong terangkan apa yang termasuk dalam pakej tersebut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *