PEMBEKAL LEMANG DI SELANGOR DAN KL!

PEMBEKAL LEMANG DI SELANGOR DAN KL!

lemang di bangi

Pada musim raya Aidilfitri ni, pasti ramai yang mencari juadah untuk membawa balik ke kampung halaman kan. Lemang antara juadah yang sering dicari cari masa raya ni, betul kan? Disebabkan itu, ramai peniaga yang mengambil peluang membuka gerai di bahu jalan menjual lemang kerana mereka tahu akan ada permintaan.

Tapi, pernahkan anda sebagai pembeli terfikir tentang kualiti bahan yang digunakan untuk penghasilan sesuatu lemang? Pasti tidak kan. Sepatutnya anda sebagai pembeli kena ambil tahu/peka tentang perkara tersebut, kerana benda itu yang akan masuk kedalam badan anda apabila anda memakannya.

Disebabkan hal itu, kami Lemang Si Merah disini sebagai penyelesaian bagi masalah tersebut. Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran di seluruh semenanjung Malaysia dengan kadar yang berpatutan, nak bawa juadah balik ke kampung halaman? Kini tiada masalah lagi!

Tapi dengan syarat kena order 3 hari awal dah minimum order adalah 5 batang.

Tentang kualiti, dan rasa anda tidak perlu risau! Kerana kami sangat menjaganya, ia merupakan aspek yang sangat dititik beratkan oleh kami.

Setiap buluh yang kami gunakan, kami akan pastikan ianya dibasuh dengan bersih supaya tidak ada sebarang objek yang tidak diingini seperti kuman dan sebagainya yang boleh mendatangkan penyakitTak lupa dengan beras, kami menggunakan beras yang berkualiti tinggi untuk mendapatkan hasil yang terbaik

Kami akan pastikan semua daun pisang yang akan dimasukkan kedalam buluh bersih daripada kotoran
HASILNYA…. LEMANG YANG TERBAIK TERCIPTA

Jangan terlepas untuk dapatkan Lemang si Merah yang berkualiti tinggi! Bukan setakat berkualiti tinggi, malah sangat sedap dimakan dan berlemak

Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta. Jadi belilah sebatang dua untuk rasa, saya yakin 100% anda akan buat pembelian semula!

Nak order dalam kuantiti yang besar pun tiada masalah! Cakap sahaja 10 batang? 100 batang? 1000 batang? Boleh tiada masalah, kami boleh buat!

Order dengan kami sekarang, boleh hubungi kami di 0143160040(Kina) atau boleh pergi ke Instagram kami pembekallemangselangor

Untuk pengetahuan anda, kami bertapak di Bangi dan kami juga dikenali sebagai lemang di bangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *