PAKEJ PERKAHWINAN ALL IN 1! HANYA DI MZ CATERING

PAKEJ PERKAHWINAN ALL IN 1! HANYA DI MZ CATERING

PAKEJ PERKAHWINAN ALL IN 1 HANYA DI MZ CATERING! KAMI AKAN URUSKAN DARIPADA A TO Z, DARIPADA SEBELUM MAJLIS SEHINGGA MAJLIS SELESAI!

Sekarang ni dah jarang orang buat majlis di rumah dah kan? Kenangan rewang bersama keluarga, sedara mara semua dah tak ada dah tak macam dulu – dulu. Zaman sekarang semua orang nak mudah buat dekat dewan sahaja, takperlu lagi nak kemas lepas majlis. Kalau bab makanan tu panggil je catering, senang. Takperlu nak bertarung dekat dapur dengan kuali besar lagi. Hahahahaha

Tapi yang jadi masalah sekarang ni banyak kes penipuan yang melibatkan pihak caterer. Betul tak? Ada yang bawa lari duit pelanggan sehari sebelum majlis lah, ada yang dah bayar duit makanan tapi makanan tak sampai2 pada waktu ditetapkan dan pelbagai lagi masalah yang merunsingkan pihak pengantin. Sampai kebanyakkan orang dah tak percaya lagi dengan perkhidmatan catering ni.

Tidak lupa juga caterer lain yang terkena tempias teruk disebabkan hal ini, kerana kebanyakkannya orang percaya kesemua pihak caterer adalah sama. Tetapi hakikatnya mereka salah, kerana kesemua caterer tidak kesemuanya sama.

Kenapa saya kata semua caterer tidak sama? Kerana kami di MZ Catering sangat menjaga perkhidmatan kami, bagi kami kepuasan oleh para pelanggan kami itulah yang paling utama. Disebabkan hal itu, kami telah bertahan dalam industri ini lebih daripada 10 tahun!

Untuk pengetahuan anda juga, kami di MZ Catering bukanlah hanya menawarkan perkhidmatan catering sahaja. Malah, kami juga merupakan event planner yang membuat pelbagai jenis majlis! Diantaranya adalah majlis perkahwinan, majlis annual dinner, majlis graduasi dan pelbagai jenis majlis yang kami mampu buat.

Tapi sekarang ni, saya hanya nak fokuskan untuk pakej perkahwinan sahaja. Di MZ Catering, kami menawarkan 3 pilihan pakej untuk bakal pengantin. Ianya adalah Pakej Perkahwinan Silver(Ekonomi), Pakej Perkahwinan Gold(Lengkap) & Pakej Perkahwinan Platinum(Eksklusif).

Yang paling menariknya, apabila anda mengambil pakej dengan kami. Kami akan uruskan daripada A to Z untuk anda, daripada sebelum majlis bermula sehingga majlis selesai kami akan uruskan.

Kalau anda ambil pakej lengkap dengan kami, anda dah takperlu risau nak cari baju pengantin, makeup, kad pengantin dan lain – lain. Semua kami sediakan untuk anda, kiranya macam pakej all in 1 lah. Nak tengok pakej – pakejnya? Boleh tekan disini

Berkaitan dengan dewan pun anda tak perlu risau, kerana kami mempunyai lebih daripada 5 dewan untuk pilihan anda. Di Bangi sahaja kami ada 4 dewan dan 1 lagi dewan berada di Cheras Kuala Lumpur, menarik kan? Mana nak dapat dekat tempat lain kan. Hehe

Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh je terus hubungi kami di 014-3180070 (Syazwan) atau boleh layari Facebook dan Instagram kami

NAK KAHWIN? NAK CATERING? INGAT MZ CATERING BANGI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *