PAKEJ OPEN HOUSE MURAH DI BANGI!

PAKEJ OPEN HOUSE MURAH DI BANGI!

Pakej Open House

Hari Raya Aidilfitri adalah perayaan yang disambut oleh semua umat Islam di seluruh dunia bagi meraikan sebulan berpuasa pada bulan Ramadhan. Antara amalan yang kebiasaannya dibuat apabila menyambut hari Raya Aidilfitri ini adalah aktiviti menziarah dan menziarahi, iaitu kita pergi ke rumah sedara mara kita, sepupu sepapat kita, dan lain-lain.

Disebabkan hal itu, ada sesentengah orang membuat rumah terbuka(OPEN HOUSE) kerana dengan membuatnya dapat mengeratkan lagi hubungan antara sedara mara, kawan, jiran tetangga dan lain lain. Kerana apabila membuat open house, kita dapat menjemput ramai orang sekaligus. Jadi takperlu nak jemput seorang demi seorang. Buat sekali, lepastu dah.

Tapi, kalau nak buat open house ia memerlukan tenaga yang lebih, berbanding dengan jemput seorang demi seorang. Bukan tenaga apa, tetapi tenaga untuk memasak, mengemas/mendekorasi, layan tetamu dan sebagainya.

Ada orang akan mengambil jalan pintas dengan mengambil pakej open house dengan pihak catering. Jadi mereka takperlu bersusah payah pergi ke pasar raya mencari bahan mentah, nak memasak dan sebagainya. Mereka hanya tinggal untuk melayan tetamu shaaja, takadalah penat sangat kan? Hehe

Disebabkan hal tu, kami di MZ Catering ada menyediakan PAKEJ OPEN HOUSE untuk anda! Dengan harga yang sangat berpatutan tau. Jadi anda tak perlu nak pening kepala lagi untuk buat rumah terbuka. Cakap sahaja berapa pax, kami boleh buat dengan mudah.

Kenapa sangat yakin? Kerana kami telah beroperasi lebih daripada 10 tahun, jadi kami mempunyai pengalaman yang meluas dalam bidang penyediaan/pengendalian makanan dan kami telah mengendalikan pelbagai jenis event/majlis!

Nak buat dekat rumah? Tetapi takada ruangan yang mencukupi? Tiada masalah! Kerana kami ada menyediakan dewan untuk anda! Iaitu dewan MZ Garden Hall dan MZ Diamond Hall

Dewan MZ Garden Hall adalah dewan yang bertemakan ala garden yang mampu memuatkan seramai 700 orang dalam 1 masa. Buat siapa yang ada jemputan dalam 1000 orang bolehlah menggunakan dewan ini. Hehe.

Untuk dewan MZ Diamond Hall pula, dewan ini bertemakan eksklusif yang mampu memuatkan seramai 60 orang dalam 1 masa. Siapa yang jenis nak buat majlis privasi sikit tu bolehlah menggunakan dewan ni.

Jika anda berminat, atau mempunyai sebarang pertanyaan. Sila hubungi http://www.wassap.my/60143180070 (Syazwan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *