MZ CAFE BANGI, TEMPAT MAKAN TERBAIK!

MZ CAFE BANGI, TEMPAT MAKAN TERBAIK!

MZ CAFE BANGI! DESTINASI PILIHAN TERBAIK UNTUK MENJAMU SELERA

MZ Cafe Bangi merupakan tempat makan yang bertempat di Sungai Merab, Bangi. Waze je MZ Cafe Bangi pasti akan jumpa lokasi kedai makan ini.

MZ Cafe Bangi mempunyai lebih daripada 365 menu terdiri daripada Masakan Panas, Masakan Nusantara, Masakan Western, Masakan Ala – Thai, Ikan Bakar dan pelbagai lagi. Cakap sahaja menu apa, pasti anda akan jumpa bila berada di MZ Cafe Bangi ni!

10-minute lower body exercise for beginners | ghutv primobolan depot for sale double power ab king pro in pakistan | ab king pro pakistan

Antara menu yang wajib anda cuba semasa berada di MZ Cafe Bangi ni seperti Ketam Telur Masin, Sotong Goreng Crispy, Udang Butter, Makanan Western, Ikan Bakar dan Sup Gear Box. Kesemua menu ini merupakan hot selling di kedai MZ Cafe Bangi tau! So memang korang wajib cubalah kalau berada di MZ Cafe Bangi ni!

Latex Training Belt Exercise Tension Belt for Yoga Exercises Tension Ring Belts Unisex Fitness Equipment sustanon 250 injection price tuna and chicken rice diet – men’s fitness diet lose fat and increase muscle mass

Bukan itu sahaja tau, antara sebab lain yang menjadikan MZ Cafe Bangi sebagai destinasi pilihan tempat makan yang menarik adalah ruangan cafe yang sangat luas! Jadi tiada masalah untuk membawa keluarga yang besar menjamu selera disini, confrim selesa punyalah!

Ruangan parking yang disediakan juga mampu menampung kapasiti tetamu yang ramai. Kebiasaannya, bila kita pergi makan diluar, pasti ada masalah berkaitan dengan parking kan? Tak cukup parking lah, parking penuh lah dan pelbagai lagi masalah yang timbul kalau berkaitan dengan parking ni kan. Tapi di MZ Cafe Bangi ni, anda tak perlu risau lagi berkaitan dengan perkara ini. Boleh datang, dan terus parking sahaja. Tiada masalah orang kata

Selain itu, MZ Cafe Bangi ada menyediakan tempat makan duduk bersila tau(ala – ala kampung gitu). Siapa yang ingin duduk bersila, boleh tiada masalah. Kalau siapa yang nak duduk di kerusi pun boleh tiada masalah. Anda boleh pilih sendiri nak duduk kat mana, haa. Menarik kan?

Apa yang lagi menarik adalah, di MZ Cafe Bangi ada menyediakan tempat mainan kanak2 yang diberi nama Bouncy Castle! Dengan adanya Bouncy Castle ni ibu bapa dapat menjamu selera dengan tenang dan santai sambil memerhati anak mereka bermain di Bouncy Castle.

Lupa pula nak bagitahu, MZ Cafe Bangi juga pernah terpilih oleh rancangan yang popular pada masa ini iaitu Jalan Jalan Cari Makan sebagai destinasi untuk makan di area Bangi ni tau! Nak tengok video dia? Boleh tekan disini

Perkhidmatan penghantaran makanan pun MZ Cafe Bangi ada buat tau! Ianya dikenali sebagai MZ Delivery, tapi perkhidmatan penghantaran makanan yang disediakan oleh MZ Cafe Bangi ni hanya cover 7.5KM sahaja. Lebih daripada itu, pihak MZ Cafe Bangi tidak akan membuat penghantaran!

Cara nak buat order senang sahaja, boleh pergi ke Google Playstore & Apps Store dan cari MZ CafeCatering. Pasti jumpa, takpun boleh terus pergi ke www.mzdelivery.com

Sebarang pertanyaan lanjut berkaitan dengan MZ Cafe Bangi atau ingin membuat tempahan meja, boleh terus hubungi 014-3160040 (Syana)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *