LEMANG SI MERAH SEDAP & MURAH

LEMANG SI MERAH SEDAP & MURAH

Lemang si Merah, pembekal No.1 lemang di Selangor & Kuala Lumpur!

Apabila sebut sahaja lemang, pasti terngiang Hari Raya Aidilfitri kan? Sebab masa raya je yang senang untuk dapatkan lemang. Luar daripada waktu raya mesti susah nak jumpa orang yang berniaga lemang di tepi – tepi jalan. Apatah lagi nak buat sendiri kan? Macam musim durian pulaa lemang ni kena tunggu raya baru nak ada, hahahhaa.

Kalau nak sangat makan lemang luar daripada musim raya ni, terpaksalah pergi ke bentong Lemang To’Ki tu. Tapi kalau dah duduk dekat Selangor, takkanlah nak pergi ke Pahang tu semata mata nak makan lemang kan? Siapa je yang sanggup drive jauh macamtu kannn.

Disebabkan itu, kami Lemang si Merah sedia membantu anda dengan menyediakan lemang sepanjang tahun untuk anda! Bukan itu sahaja, malah kami menyediakan perkhidmatan penghantaran sampai kedepan rumah tau! Takpayah susah2 nak datang ke kedai nak drive kereta untuk dapatkan lemang, duduk rumah je dah dapat.

Kawasan yang kami cover untuk penghantaran lemang ni luas tau! Iaitu di seluruh kawasan Selangor & Kuala Lumpur. Luas kan? Khas untuk anda semua yang penggemar lemang tu, lepasni dah takpayah nak mengidam lemang dah. Kalau nak lemang tu, terus ingat Lemang Si Merah.

Selesai dah cerita bab penghantaran lemang.. Nak sambung pasal kualiti lemang pula ni, kejap tarik nafas jap.. Hehe

Okay jom sambung pasal kualiti lemang. Kalau bab kualiti ni, anda takperlu risau. Sebab itu merupakan faktor yang sangat dititikberatkan oleh kami. Sebab kami percaya, kualiti makanan yang baik membawa kepada kepuasan para pelanggan kami. Apabila para pelanggan kami berpuas hati, kami juga turut gembira.

Selain daripada lemang, kami juga menyediakan rendang ayam dan juga daging tau! Special kami sediakan untuk anda, takpayah tunggu raya. Bila – bila masa anda mengidam nak makan lemang sekali dengan rendang, ingatkan Lemang si Merah. Saya ulang lagi sekali ya, Lemang si Merah!

Tapi buat siapa yang nak walk in makan terus tu, anda boleh datang terus ke MZ Cafe Bangi. Search je dekat waze MZ Cafe Bangi pasti jumpa, lepastu anda boleh makan berapa banyak yang anda nak tiada masalah.

Kalau siapa nak buat tempahan Lemang si Merah, boleh terus contact nombor ni 014-3160040 (Syana) atau boleh terus pergi ke laman sosial kami Facebook & Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *