CATERING MURAH DI BANGI & PUTRAJAYA!

CATERING MURAH DI BANGI & PUTRAJAYA!

MZ CATERING MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN CATERING UNTUK PELBAGAI JENIS MAJLIS! CATERING MURAH DENGAN PERKHIDMATAN TERBAIK!

Kami di MZ Catering telah beroperasi lebih daripada 10 tahun! Berpuluh – puluh majlis telah kami berjaya langsungkan. Alhamdulillah, rata – rata daripadanya berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh kami.

Untuk pengetahuan anda juga, kami MZ Catering telah berdaftar dengan sistem E-Perolehan dan kami menerima pembayaran secara LO. Jadi pihak – pihak kerajaan ni takperlu risau nak mengambil catering dengan kami.

Cara penyediaan makanan anda boleh pilih samaada nak Buffet, Meeting, Seminar dan lain – lain. Mudah kan? Berkaitan dengan penghantaran makanan pula, kami tidak mengenakan cas penghantaran kalau anda berada di kawasan Putrajaya, Bangi & Kajang. Tapi Kajang tu tengok tempat juga, kalau jauh sangat kita terpaksalah kenakan cas penghantaran. Hehe

Yang paling menariknya, harga yang kami tawarkan murah tau! Mana nak dapat catering murah sekarang ni kan? Lagi – lagi yang menawarkan perkhidmatan setaraf dengan hotel 5 bintang ni.

Ehh ehh ehh, lupa pula nak bagitahu benda yang penting. MZ Catering ni bukan hanya membuat perkhidmatan catering untuk Kerajaan sahaja tau, malah kami juga menerima tempahan catering untuk Swasta, badan NGO, Institusi dan juga persendirian. Senang cakap, semua majlis yang memerlukan catering kami boleh cover tiada masalah.

Nak tahu lebih lanjut? Boleh terus hubungi kami di 014-3180070(Syazwan) atau boleh pergi ke Facebook & Instagram kami

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *