DEWAN DAN PAKEJ

Pakej, Dewan dan Fasiliti yang disediakn untuk anda. Kami memastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

PAKEJ WEDDING

PAKEJ GOLD

TEXT HERE

PAKEJ SILVER

TEXT HERE

PAKEJ PLATINUM

TEXT HERE

MZ GARDEN HALL

Dewan marquee tent bertemakan Ala Garden, dewan ini berkeluasan 15,000 sqft manakala pentas seluas (30f X 40f). Suasana nyaman dan kondusif ditambah air cooler. Dewan ini mampu memuatkan sehingga 800 tetamu pada 1 masa. Lokasi yang strategik. Dapur katering yang berada di belakang dewan sahaja. Ruang parking yang luas

BUFET

KAWASAN DALAM

MEJA KELUARGA PEGANTIN

PHOTOBOOTH

PELAMIN

MEJA BERADAB

MZ ROOFTOP GARDEN

Dewan full aircond bertemakan ala garden yang terletak di Cheras, KL dan boleh memuatkan 700 orang tetamu dalam satu masa. Selain daripada dewan utama, MZ Rooftop Garden juga dibahagikan ke beberapa bahagian tapak untuk disewa termasuk Polaris A, Polaris B & Aurora Hall. Selain dapat menikmati view rooftop, pelbagai kemudahan lengkap juga disediakan termasuk bilik VIP, surau, tandas & parking yang luas.

KAWASAN DALAM

PELAMIN

KAWASAN DALAM

MEJA BERADAB

KAWASAN LUAR

DEWAN DARI LUAR

POLARIS B

KAWASAN DALAM

POLARIS A

AURORA HALL

BILIK VIP

SURAU

TANDAS

PARKING 4 TINGKAT

KAWASAN LUAR

CEMPAKA SWEET HALL

Dewan yang bertemakan ala garden yang terletak di PKNS, Bandar Baru Bangi dan terbahagi kepada dua ruang utama iaitu ruang dalam & ruang luar Cempaka Sweet Hall. Ruang dalam merupakan full aircond dewan yang boleh memuatkan 150 orang tetamu dalam satu masa manakala ruang luar merupakan open air area yang boleh memuatkan 100 orang tetamu dalam satu masa. Kemudahan juga tersedia termasuk bilik persiapan, tandas & parking.

MEJA BERADAB

PELAMIN

MEJA KELUARGA

KAWASAN DALAM

KAWASAN DALAM

KAWASAN DALAM

HORTUS HALL

MAEPS
HALL

HUBUNGI KAMI

Cart
  • No products in the cart.