DEWAN BAHARU DI SUNGAI RAMAL KAJANG HASIL KERJASAMA BERSAMA MZ CATERING

DEWAN BAHARU DI SUNGAI RAMAL KAJANG HASIL KERJASAMA BERSAMA MZ CATERING

DEWAN KETIGA MZ CATERING AKAN DI BUKA DI SUNGAI RAMAL KAJANG YANG DIBERI NAMA MZ HORTUS HALL!

Mesti ada yang terkejutkan bila dengar MZ Catering ada projek dewan baru lagi? Haa, disebabkan permintaan yang tinggi dari sayang-sayang sekalian. Kami di MZ Catering akan membuka satu lagi dewan di Sungai Ramal, Kajang yang diberi nama MZ Hortus Hall. Tujuan kami membuka lagi satu dewan disana kerana kami ingin merealisasikan impian pasangan bakal-bakal pengantin yang nak bersanding di dewan yang cantik dan gah!

Sama seperti dewan MZ Garden Hall dan MZ Rooftop Garden, dewan ini akan di dekorasikan dengan tema ala Garden yang pasti sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis! Apa yang lagi menariknya, dewan ini terletak di kawasan yang sangat strategik iaitu laluan ke Kajang, Bangi dan ke Kuala Lumpur. So kepada siapa yang ingin datang kesini memang tidak akan sesat punyalah. Kami yakin 100%, hehe.

Untuk pengetahuan sayang-sayang semua, gerak kerja untuk ratakan tanah sudah pun dilakukan. Cuba teka, agak-agak berapa lama nak siap ni dewan MZ Hortus Hall ni? Cewah, berteka-teki pulak kita. Takpe, kami kabo awal-awal ye, untuk makluman anggaran untuk dewan ini siap sepenuhnya adalah dalam bulan June 2020. In shaa Allah demi kepuasan para pelanggan kami, kami akan buat yang terbaik untuk anda semua.

Hah teruja tak dengan dewan baharu kami? Mesti tak sabar kan nak tahu apa lagi keistimewaan dewan terbaru kami ni? Berapa boleh muat dan sebagainya? Sabar naaa, kami akan update lagi perkembangan dewan ini nanti. Tapi apa yang pasti kami akan berusaha untuk menghasilkan dewan yang cantik untuk sayang-sayang sekalian. Sekali pandang nanti mesti tak akan berkelip mata bila mamandang cantiknya dekorasi dewannya nanti. Itu baru pandang tau, apatah lagi kalau membuat majlis disini nanti. Mesti lagi wowww dan meletops. Hehehe

Jangan lupa untuk follow Facebook kami, dan jika ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan dewan ini boleh terus hubungi kami di 014-3180070 (Syazwan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *