Tentang Kami

PENGENALAN

Ditubuhkan secara rasmi pada tahun 2006, MZ Catering adalah sebuah syarikat 100% dimiliki oleh Bumiputera. Mula mengorak dalam bidang catering apabila mendapat peluang menyediakan perkhidmatan katering di pusat-pusat latihan perindustrian, badan kerajaan dan swasta, institut pengajian tinggi dan lain-lain.

Kini, kami melangkah lebih jauh kehadapan apabila mengembangkan kepakaran kami dalam menyediakan pekhidmatan catering khususnya untuk majlis perkahwinan dengan harga yang berpatutan serta pakej-pakej perkahwinan mengikut kesesuaian bajet dan citarasa anda yang pasti akan memikat hati anda serta kami menjanjikan kepuasan hati.

Kami juga turut menyediakan tempahan untuk pelbgai majlis-majlis lain seperti majlis pertunangan, kenduri kesyukuran & doa selamat, majlis cukur jambul, majlis hari jadi, majlis korporat dan pelbagai majlis idaman anda.

Kami juga menyediakan beberapa pakej yang bersesuaian dengan majlis anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik di sini.


MZ Cafe & Catering

VISI utama syarikat ini adalah untuk memberi perkhidmatan dalam penyediaan makanan yang berkualiti dan memenuhi kehendak serta kepuasan kepada para pelanggan dengan harga yang berpatutan serta terjamin dari segi kebersihan.

Selain daripada itu untuk mewujudkan kepelbagaian makanan sama ada Melayu, Cina, India, Barat dan Ala Thai bagi memenuhi citarasa dan jenis pilihan makanan yang ada untuk pelanggan.

Kami juga menyediakan beberapa pakej yang bersesuaian dengan majlis anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik di sini.

Untuk sebarang pertanyaan, keterangan lanjut, atau ingin membuat penempahan, sila hubungi kami di sini. Wakil pemasaran kami sentiasa bersedia untuk anda.


Latar Belakang MZ

Ditubuhkan secara rasmi pada tahun 2006, MZ Catering adalah sebuah syarikat 100% dimiliki oleh Bumiputera. Mula mengorak dalam bidang catering apabila mendapat peluang menyediakan perkhidmatan katering di pusat-pusat latihan perindustrian, badan kerajaan dan swasta, institut pengajian tinggi dan lain-lain.

Kini, kami melangkah lebih jauh kehadapan apabila mengembangkan kepakaran kami dalam menyediakan perkhidmatan catering khususnya untuk majlis perkahwinan dengan harga yang berpatutan serta pakej-pakej perkahwinan mengikut kesesuaian bajet dan citarasa anda yang pasti akan memikat hati anda serta kami menjanjikan kepuasan hati.

Kami juga turut menyediakan tempahan untuk pelbgai majlis-majlis lain seperti majlis pertunangan, kenduri kesyukuran & doa selamat, majlis cukur jambul, majlis hari jadi, majlis korporat dan pelbagai majlis idaman anda.


Lot 5057, Jalan Utama,

Kg. Dato Abu Bakar Baginda,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor.

Tel: 016-4422061
Faks: 03-89256004

Email: mzsolution4004@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *