DEWAN CANTIK & MELETOPS DI BANGI!

DEWAN CANTIK & MELETOPS DI BANGI!

Di Bangi terdapat satu dewan cantik dikenali sebagai dewan MZ Garden Hall. Ianya bertempat di Sg Merab, Bangi berdekatan dengan pintu 1 Putrajaya. Dewan ini merupakan dewan marqueetent kedua terbesar di Putrajaya selepas dewan PICC. Dewan ini juga mampu memuatkan seramai 700 orang dalam 1 masa termasuk dengan peralatan seperti kerusi dan meja.Β Contoh setup 700PAX

Bukan sahaja dapat menampung kapasiti tetamu yang ramai, malah dewan ini juga bertemakan ala garden yang sesuai untuk pelbagai jenis majlis. Didekorasikan dengan hiasan lampu yang cantik dapat menaikkan lagi seri dewan ini. Kalau nak buat majlis perkahwinan disini, saya boleh cakap memang sesuailah. Confrim ramai orang akan ingat majlis anda kerana dekorasi dewan yang cantik.

Bukan itu sahaja, dewan ini dilengkapi dengan pelbagai jenis peralatan seperti stall makanan, pentas yang luas, photobooth yang cantik, tempat makan meja beradab dan yang paling special tak semua dewan ada adalah permainan kanak2 iaitu bouncy castle!

 

 

 

 

 

 

Menarik kan? So kalau buat majlis disini memang berbaloi lah orang kata, semua kemudahan disediakan. Macam saya cakap tadi, bukan sahaja untuk majlis perkahwinan boleh buat dekat sini. Tetapi boleh buat majlis annual dinner, majlis graduasi dan pelbagai lagi jenis majlis!

Lokasi MZ Garden Hall juga sangat strategik kerana berhampiran dengan Bangi dan Putrajaya, kalau waze MZ Garden Hall mesti terus jumpa. Takmungkin akan sesat punyalah, saya jamin 100%. Bila dah sampai nanti, anda akan melihat pintu gerbang MZ Garden Hall yang sangat gah tau!

Bukan hanya dewan, malah kami juga ada menyediakan perkhidmatan katering dengan harga yang sangat berpatutan. Cakap sahaja nak buat menu apa, inshaAllah kami boleh uruskan untuk anda. Kerana kami mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam bidang penyediaan/pengendalian makanan. Hehe

So lepasni kalau nak buat majlis ke apa boleh terus hubungi kami di 0143180070 (Syazwan) atau boleh layari laman sosial kami di Instagram dan juga Facebook

#mzgardenhall #mzgardenhallbangi #gardenhall #dewan #dewanbesar #dewancantik #dewancantik #dewanmurah #dewanperkahwinan #perkahwinan #annualdinner #dinner #besar #alagarden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *